Informatie en reserveren: 0522-472710 of 06-11256246

Arrangementen

Bent u op zoek naar een leuk arrangement voor uw groepsuitje? Zoek niet verder, maar pak snel de telefoon en reserveer onze arrangementen met solexen! Dat betekent genieten in de Drentse natuur en plezier gegarandeerd!

Rijden met een solex vindt iedereen leuk, of het nu mooi weer of slecht weer is. De charme van de ouderwetse voertuigen, gecombineerd met de prachtige natuur en het gevoel van vrijheid, maken van de arrangementen met een solex een onvergetelijk evenement.

Arrangementen met de solex kunt u helemaal naar eigen wens invullen. De familie Tissingh ontvangt u gastvrij. Na een korte uitleg, worden de solexen, en helmen uitgedeeld. Ook krijgt u natuurlijk een mooie routebeschrijving mee. Daarna begint de pret. Allereerst natuurlijk met het starten van de solexen…

Nadat iedereen weet hoe de solex werkt, kan de groep vertrekken en genieten van de prachtige omgeving van Ruinen en Uffelte. Er gaat altijd een bezemwagen mee, dus heeft u storing krijgt u gelijk weer een andere solex mee.

Het arrangement met de solex vult u verder zelf naar wens in. gaat u ergens lekker koffie drinken, of neemt u misschien wel picknickmanden mee? Of kiest u toch na afloop voor een lekkere pannenkoek bij Luning in Ruinen? U bepaalt het allemaal zelf…

solexArrangement solex rijden Ruinen (Drenthe)

Solex rijden Ruinen-Uffelte.
Start bij Oldenhave 7 te Ruinen
Solex rijden richting pauzebestemming.
Pauze bij Frederikshaven, te Uffelte (kosten voor eigen rekening).
Terug rijden op de solex naar Ruinen.
Na afloop is er de mogelijkheid voor een groepsfoto. U dient wel een eigen camera mee te nemen. 

Duur: 2 a 2,5 uur
Kosten: €30,- p.p.

__________________________________________________

Contact

Solexverhuur Ruinen
Oldenhave 7
7963 SH Ruinen, Drenthe
0522-472710 of 06-11256246
info@solexverhuurruinen.nl

Solex Verhuur Ruinen

Een tochtje op een solex door Drenthe doet de jaren ’50 herbeleven. Bij Solex Verhuur Ruinen kunnen groepen van 6 t/m 80 personen terecht. (Kleinere groepen in overleg).